3 categorii de încălțăminte preferate

Încă de la trei luni, de când l-am adus în căminul nostru, Iancu a manifestat o pasiune serioasă pentru încălțăminte. Așa că, la mai bine de doi ani de observat cu atenție comportamentul iancunescian, am reușit să-mi dau seama care sunt cele trei mari categorii de încălțări preferate.

Și rezultatul este următorul:

01 | Papucii de casă

Pufoși, albi, din plastic, cauciuc, cu inimiore sau cu pisici, pentru Iancu n-a contat ce fel arată papucii de casă. Ci doar să fie cât mai la îndemână.

Așa că, dacă din întâmplare plecai afară și-ți lăsai încălțămintea de casă aruncată la întâmplare, monstrul ăsta mic îi venea de hac imediat. Țac, țac!

02 | Orice încălțăminte cu șiret

Singurul motiv pentru care Iancu e acum cel mai șiret câine se datorează faptului că la viața lui a ros destul de multe încălțări cu…te-ai prins: șireturi! Oricât de proastă e gluma mea, crede-mă că atunci când găseam raftul de încălțăminte răvășit și shoesii cu șireturile mestecate nu prea-mi ardea de râs. But, hey!

03 | Încălțămintea cea mai nouă și cea mai scumpă

Cumva tocmai ți-ai cumpărat perechea aia de shoesi mișto la care tot visai? Și ai mai dat și o căruță de bani pe ei pentru că îți plăcea foarte tare și ai zis că merită? Ghici ce? Și lui Iancu îi place foarte tare. Și arată asta odată ce se ivește prima ocazie. Și nu, nu e o poveste fericită.

All in all, pe măsură ce-a mai crescut, acest shoe master al nostru s-a mai dezobișnuit să roadă încălțămintea. Dar dacă te confrunți cu un patruped încă pasionat de shoesi, află că la Zorile Store vor fi reduceri de până la 60% de Black Friday care, apropo, începe de pe 18 noiembrie. Deci, poate e cazul să-ți reînnoiești stocul de șireturi roase.


foto cover: clairefletcherart.com

One thought on “3 categorii de încălțăminte preferate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s